jordi-naves

PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ DEL BLOC

Em dic Jordi Navés, sóc Enginyer Tècnic d’informàtica de sistemes i porto més de 15 anys treballant com a programador d’automatismes industrials i PLC, porto també més de 10 anys programant aplicacions web així com desenvolupant aplicacions informàtiques per a tot tipus de tasques.

PROGRAMACIÓ INDUSTRIAL

Com a programador de PLC he treballat principalment en el sector de la maquinària industrial, desenvolupant bàsicament la programació integral de màquines industrials, PLC, Scadas i control i posicionament de motors o servo motors. Altres àmbits de la programació de PLC han estat el control de processos industrials en diferents empreses com el sector farmacèutic.

Programació d’autòmats

El 80% de la programació de PLC l’he realitzat amb autòmats Siemens, S7300 majoritàriament, altres autòmats que he utilitzat són Vipa, Omron, Telemecanique, Allen Brailey, Bosch, etc.

Programació de terminals d’operador

En la programació de terminals d’operador o Scadas he treballat amb WinCC de Siemens, Cimplicity de Fanuc, terminals OP de Siemens, Proface, ESA, Movicon, etc.

Programació de control de posicionament de motors

Control Techniques.

PÀGINES WEB

Com a programador de pàgines web he treballat desenvolupant la programació integral de les pàgines web, així com la gestió i supervisió de tot el procés de disseny dels projectes web.

Principalment he treballat amb llenguatge php, encara que també he fet alguna aplicació web amb ASP i també alguna aplicació web amb Java.
Amb php he arribat a crear el meu propi gestor de continguts, que és el que utilitzo habitualment en els meus treballs de pàgines web, encara que per realitzar aquest bloc ho hagi fet amb WordPress.

DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS INFORMÀTIQUES

El meu treball ha consistit en la planificació, disseny, supervisió, desenvolupament i programació de tots els projectes que he treballat.

Com a programador de desenvolupament d’aplicacions informàtiques he treballat principalment amb. NET, encara que alguna aplicació l’hagi realitzat amb Java, totes les que tinc en producció estan fetes amb. NET, utilitzo diferents tipus de bases de dades, sempre adaptant a les necessitats del client , les bases de dades que utilitzo són Acces, MySql i SQLServer.

.